11 febrer 2017

Casa nostra, casa vostra (#VolemAcollir): 18F manifestació

Casa nostra, casa vostra neix d’un grup de persones independents i un conjunt d’entitats del país que comparteixen una profunda preocupació per la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea.

Casa nostra, casa vostra és una campanya solidària per impulsar l’acollida de persones refugiades a Catalunya, campanya a la qual Caldes Solidària ens hem adherit i hi donem suport.
Durant la campanya s’han aconseguit més de 50.000 adhesions i s’han organitzat molts actes, a destacar: una gran recollida de signatures, un concert al Palau Sant Jordi l’11 de febrer, una minisèrie documental que posa noms i cares a les persones refugiades i que es transmet per TV3, multitud de vídeos per explicar la situació dels refugiats, etc. La campanya finalment clourà el proper 18 de febrer amb una gran manifestació a Barcelona.

Podeu llegir el manifest de la campanya i adherir-vos a: http://www.casanostracasavostra.cat/signaelmanifest

Al canal de youtube trobareu molts vídeos i informació.

 

Hashtag:    #VolemAcollir

@VolemAcollir

facebok.com/volemacollir

Fes un clic sobre la imatge següent per veure el video anunci de la campanya:

video campanya

 

 

manifestacio 18F

Si no has signat, ara és la teva!!